sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Pangamis sareng Solusi Rasa

Pangamis sareng Solusi Rasa

Kangbiotech devote to develop sweetener and flavor enhancer or modifier, which derived from the bitter orange (Citrus Aurantium L.). We offer custom-made flavor solution that meet different finished products, whether they are sweet, salty or spicy, especially to inhibit the unpleasant taste and smell.

Tim ahli kami bakal nawiskeun anjeun jasa khusus, ngahadiran sareng ngartos kabutuhan anjeun sareng ramah bakal mamatahan anjeun leres. Tujuan kami nyaéta kasuksésan anjeun, ningkatkeun nilai produk anjeun.

  • Neohesperidin Dihydrochalcone
    Neohesperidin Dihydrochalcone

    Pangamis kalori low diturunkeun tina jeruk pait, kalayan rasa amis 1,500 dugi 1,800 kali langkung seueur tibatan sukrosa, NHDC parantos diubaran salaku bahan anu paling wawakil tina FMP (perasa kalayan sipat modifikasi).

  • Sanyawa Sweetener
    Sanyawa Sweetener

    Pemanis sanyawa kalayan rasa amis sareng profil rasa anu sanés sayogi anu dirancang sacara propésional numutkeun paménta konsumén urang.

  • Naringin Dihydrochalcone
    Naringin Dihydrochalcone

    Kagungan kakuatan pemanis tina 500 dugi ka 700 kali langkung seueur tibatan sukrosa. Éta ogé dilarapkeun pikeun ningkatkeun rasa tina tuangeun atanapi inuman.

  • Mogroside V
    Mogroside V

    Dicandak tina buah grosvenorii S.; 250 kali leuwih amis tibatan sukrosa sareng biasa dianggo ngagentos gula.

  • Stevioside
    Stevioside

    Disiapkeun tina daun stevia anu tiasa dianggo salaku pemanis di seueur daérah, khususna di Amérika sareng Asia (Jepang, Cina).