sadaya Kategori
EN

Imah>produk

produk

Kangbiotech bakti ngembangkeun pangemén rasa sareng pangembang rasa atanapi modifier, anu diturunkeun tina jeruk pait (Latin: Citrus Aurantium L.). Kami nawiskeun solusi rasa khusus anu cocog sareng produk anu bérés, naha éta amis, asin atanapi lada, hususna pikeun ngahambat rasa sareng bau anu pikaresepeun.

Tim ahli kami bakal nawiskeun anjeun jasa khusus, ngahadiran sareng ngartos kabutuhan anjeun sareng ramah bakal mamatahan anjeun leres. Tujuan kami nyaéta kasuksésan anjeun, ningkatkeun nilai produk anjeun.

  • hesperidin
    hesperidin

    Sanyawa fenolik alami sareng sajumlah pangaruh biologis. Bahan baku penting pikeun produksi diosmin.

  • Neohesperidin Dihydrochalcone
    Neohesperidin Dihydrochalcone

    Pangamis kalori low diturunkeun tina jeruk pait, kalayan rasa amis 1,500 dugi 1,800 kali langkung seueur tibatan sukrosa, NHDC parantos diubaran salaku bahan anu paling wawakil tina FMP (perasa kalayan sipat modifikasi).

  • naringin
    naringin

    Glikosida flavonoid anu seueur dikandung dina kulit jeruk bali sareng pomelo; anu dicirikeun ku kagiatan anti oksidan, épék anti radang, sipat anti baktéri sareng antivirus.

  • PMF (Flavones Polymethoxy)
    PMF (Flavones Polymethoxy)

    Kelompok flavonoid alami dipendakan dina kulit jeruk, kalayan tangeretin (Tan) sareng nobiletin (Nob) salaku komponén utama. Aya minat anu tetep dina nerapkeun PMFs kana produk nutrasi kusabab sababaraha kauntungan anu promosi kaséhatan.

  • Sanyawa Sweetener
    Sanyawa Sweetener

    Pemanis sanyawa kalayan rasa amis sareng profil rasa anu sanés sayogi anu dirancang sacara propésional numutkeun paménta konsumén urang.