sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Sari buah

Sari buah

Ahli dina ékstraksi flavonoid, zat alami mangpaat pikeun kaséhatan.

Henteu ngan saukur Citrus Auratium L, Kangbiotech ogé tiasa nawiskeun bahan anu sasari tina Citrus Paradisi, nyaéta jeruk bali.

  • naringin
    naringin

    Glikosida flavonoid anu seueur dikandung dina kulit jeruk bali sareng pomelo; anu dicirikeun ku kagiatan anti oksidan, épék anti radang, sipat anti baktéri sareng antivirus.

  • Apigenin
    Apigenin

    A flavonoid diturunkeun tina naringin, Bisa dicandak lisan tanpa épék. Cocog pikeun pengobatan panyakit radang kronis sareng tumor.

  • Naringenin
    Naringenin

    Flavanone anu aya dina buah jeruk jeung buah anggur, turunan naringin.

  • Phloretin
    Phloretin

    Flavonoid dihydrochalcone sasari tina kulit apel, akar sareng daun, atanapi disiapkeun tina naringin sacara alami lumangsung dina jeruk bali, ku modifikasi molekular, biasana dianggo salaku antioksidan sareng bahan pemutih dina kosmétik.