sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Ekstrak Jeruk Pait

Ekstrak Jeruk Pait

Brand Anjog dina manufaktur ekstrak CITRUS sareng turunan.

Flavonoid, zat alami dina buah sareng sayuran, parantos ngahargaan pisan dina dahareun, industri farmasi, gizi, sareng dietét.

  • hesperidin
    hesperidin

    Sanyawa fenolik alami sareng sajumlah pangaruh biologis. Bahan baku penting pikeun produksi diosmin.

  • PMF (Flavones Polymethoxy)
    PMF (Flavones Polymethoxy)

    Kelompok flavonoid alami dipendakan dina kulit jeruk, kalayan tangeretin (Tan) sareng nobiletin (Nob) salaku komponén utama. Aya minat anu tetep dina nerapkeun PMFs kana produk nutrasi kusabab sababaraha kauntungan anu promosi kaséhatan.

  • Hesperetin
    Hesperetin

    Hiji flavanone diturunkeun tina hesperidin sacara alami dina buah jeruk.

  • Neohesperidin
    Neohesperidin

    A flavanone glikosida utamina dianggo salaku bahan atah pikeun nyiapkeun NHDC ngalangkungan modifikasi molekular.

  • Synephrine
    Synephrine

    Zat anu lumangsung sacara alami dina buah jeruk, khususna dina jeruk pait. Ditambahkeun kana upplement dahareun pikeun manajemén beurat atanapi prestasi gawena anu langkung saé.